• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

De luni, 10 septembrie, la Pro TV, a revenit cel de-al doilea sezon al emisiunii “Gospodar fără pereche”, prezentat de Anamaria Prodan. Vedeta a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum se relaxează după o zi grea de muncă şi de ce nu-i năşeşte pe gospodarii din propria emisiune cu care s-a împrietenit.

“Am mulţi bărbaţi de nădejde dar trebuie să vă spun că nu mai am voie să-i năşesc. Cum ar fi să-i năşesc pe toți, pentru că nu o să mai am loc de fini. Am mulţi, de la 80 şi ceva am pierdut şirul lor”, a povestit în exclusivitate prezentatoarea reporterilor Click!.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-m-am-oprit-la-finii-cu-numarul-80

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava