• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

De opt luni, sexy-impresara de fotbal şi vedeta de televiziune Anamaria Prodan a lăsat România pentru America. Spune, într-un interviu pentru Click!, că s-a acomodat foarte repede şi nu duce lipsă de popularitate nici acolo.

De ce ai decis să pleci din România?

Din mai multe motive. Cel mai important însă este uşor de ghicit – copiii mei. Merită o viaţă decentă. Ar mai fi şi alte motive: răutatea şi invidia.

Nu ţi-e dor de viaţa de aici?

Sincer, nu. Mi-am construit România mea în Las Vegas. Aici am şi academia de fotbal de care mă ocup.

Dar în ţară erai mai mereu în prim-plan…

Viaţa ţi-o faci după cum vrei, oriunde pe pământ. Sunt în prim-plan peste tot. Mă cunosc foarte mulţi oameni şi aici, în restaurante, în cluburi. Nu duc lipsă de popularitate.

Ce faci într-o zi obişnuită în Las Vegas?

Zilele sunt toate aşa: la 07.00 mă trezesc, apoi iau mic-dejunul cu Bebe (aşa îl alintă ea pe Reghe jr., n.r.), îl îmbrac, îl duc la şcoală, merg la birou, fac ordine prin casă, merg să-l iau pe Bebe de la şcoală, facem lecţii şi tot aşa…

Citește interviul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-mi-am-construit-romania-mea-las-vegas

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava