Concert pascal
MOPAN Suceava

Încă se discută despre scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, deși protagoniștii au negat, pe rând, că ar avea probleme în familie. Anamaria Prodan a avut recent o nouă ieșire fermă pe această temă: „Deocamdată Reghe are nevastă”, a punctat impresara, potrivit click.ro.

Într-un interviu recent acordat Sport.ro, Anamaria Prodan demontează și bârfele legate de un comportament nepotrivit al antrenorului, legat de familia sa. „Dacă ma urăște? Păi de ce să mă urască? Că am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat totul pentru a face performanță? Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?”, a mărturisit Anamaria, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-noi-confidente-despre-casnicia-ei-deocamdata-reghe-are-nevasta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava