MOPAN Suceava

Corina Caciuc a născut joi, 19 mai, la primele ore ale dimineții, un băiețel de nota 10, iar vestea a ajuns imediat la urechile impresarei Anamaria Prodan și ale copiilor ei. Iată ce i-au urat aceștia, prin intermediul Click!, antrenorului Universității Craiova, devenit tătic de băiat pentru a treia oară.

„Să-i trăiască și să aibă grijă măcar de ăsta! Poate înțelege de data asta că un copil nu se face pe banda rulantă, oriunde, oricum, din orice poziție și nu se lasă de izbeliște când apare altă femeie. Familia și copiii sunt lucruri sfinte.“, a declarat Anamaria Prodan , în exclusivitate, pentru Click!

Și copii impresarei au reacționat și când au aflat că mai au un frățior vitreg. Sarah Dumitrescu și Bebeto au făcut primele declarații după ce micuțul a venit pe lume. Este un motiv de bucurie, chiar dacă sunt supărați pe tatăl lor. „Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani.”, a spus Reghe Jr.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anamaria-prodan-declaratii-corina-caciuc-a-nascut-635913.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava