Comenzi MOPAN Suceava

Ce putea să le „încaiere” pe Iulia Albu şi Anamaria Prodan decât o piesă vestimentară? Rochia din imitaţie de piele de şarpe, semnată Ermanno Scervino, cu care sexy-impresara a făcut furori la filmările emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro Tv , a cărei gazdă este, i-a atras imediat atenţia celebrului fashion-editor, care a remarcat ţinuta şi a reacţionat pe contul ei de socializare, notează click.ro.

Laudele au curs în cascadă pentru Anamaria Prodan la scurt timp după ce s-a afişat cu rochia ei, imitaţie din piele de şarpe, pe contul de Instagram, dar doar din partea admiratorilor, nu şi a criticilor de modă. Iulia Albu a sesizat imediat modelul purtat de impresară şi deşi în trecut Nicole Scherzinger a atras toate privirile la Cannes pe covorul roşu cu aceeaşi ţinută, fashion-editorul a avut câteva remarci de făcut pentru vedeta noastră, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-pusa-la-zid-pentru-rochia-din-piele-de-sarpe-iulia-albu-s

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava