Concert pascal
MOPAN Suceava

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este un prilej pentru femeile din viața antrenorului Universtății Craiova să se facă auzite, mai nou, pe rând. Practic, Anamaria Prodan este acum lovită din toate părțile! După ce au fost date publicității pozele cu iubita lui Reghecampf, prima soție a antrenorului, Mariana Pffeifer, aduce și ea acuzații, după 15 ani, la adresa impresarei. Anamaria Prodan a făcut declarații explozive, pentru Click!

Toată această situație, cu actuala amantă și fosta nevastă, nu face decât să-i afecteze imaginea lui Laurențiu Reghecampf, prins la această oră în scandalul de adulter. Anamaria Prodan se dezice, însă, de toate aceste atacuri!

  • Click!: Anamaria, ce părere ai despre atacurile Marianei Pffeifer la adresa ta? Te acuză, mai nou, că te culcai cu Reghe prin cantonament în timpul căsătoriei lui cu ea.

Anamaria Prodan: Buna ziua, voi vă dați seama ce viață liniștită și fericită au aceste individe? Vă dați seama ce fericite sunt când le apare numele în ziar și apar și ele în trei rânduri pe final de articol. Vă dați seama cât de mare e disperarea și frustrarea lor când o viață nu ai putut să ieși în față cu nimic decât cățărându-te pe spatele lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan? Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac „celebre” niște individe. Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste.

„Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății.”, punctează Anamaria, pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-anamaria-prodan-reactie-exploziva-ii-pune-la-punct-pe-reghe-pe-fosta-sotie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava