• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ionela Prodan s-a stins din viață în 17 aprilie, după câteva luni petrecute în spital. Îndrăgita solistă de muzică populară a pierdut lupta cu o boală necruțătoare la 70 de ani, iar în urma ei a rămas o mare durere, notează click.ro. Cele mai afectate de pierdeera suferită au fost cele două fiice ale sale, Anamaria și Anca.

Impresara de fotbaliști a fost și cea care s-a ocupat de funeralii și de pomana de după. Nu s-a uitat la bani, ci din contră. A cheltuit peste 30.000 de euro pentru a-i face mamei sale o înmormântare de lux.

De data aceasta, când se împlinesc 40 de zile de la moartea mamei sale, Anamaria s-a gândit să schimbe puțin lucrurile și să se concentreze pe cei care nu au posibilități și care nu-și permit să mănânce o mâncare bună. Conform wowbiz.ro, în 12 mai, Ionela Prodan va fi pomenită la cimitir, după care fiica sa va împărți pachete celor care au cu adevărat nevoie, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-schimba-foaia-nu-mai-face-pomana-de-lux-pentru-mama-ei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava