Concert pascal
MOPAN Suceava

Ionela Prodan s-a stins din viață în 17 aprilie, după câteva luni petrecute în spital. Îndrăgita solistă de muzică populară a pierdut lupta cu o boală necruțătoare la 70 de ani, iar în urma ei a rămas o mare durere, notează click.ro. Cele mai afectate de pierdeera suferită au fost cele două fiice ale sale, Anamaria și Anca.

Impresara de fotbaliști a fost și cea care s-a ocupat de funeralii și de pomana de după. Nu s-a uitat la bani, ci din contră. A cheltuit peste 30.000 de euro pentru a-i face mamei sale o înmormântare de lux.

De data aceasta, când se împlinesc 40 de zile de la moartea mamei sale, Anamaria s-a gândit să schimbe puțin lucrurile și să se concentreze pe cei care nu au posibilități și care nu-și permit să mănânce o mâncare bună. Conform wowbiz.ro, în 12 mai, Ionela Prodan va fi pomenită la cimitir, după care fiica sa va împărți pachete celor care au cu adevărat nevoie, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-schimba-foaia-nu-mai-face-pomana-de-lux-pentru-mama-ei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava