MOPAN Suceava

Anamaria Prodan i-a predat ştafeta de peţitoare Geaninei Ilieş la „Gospodar fără pereche” de la Pro Tv, dar revine în televiziune. Impresata a bătut palma cu Antena Stars pentru un reality-show, în care îşi va prezenta viaţa de cuplu cu Laurenţiu Reghecampf, notează click.ro.

Dupã mini seria Prodanca şi Reghe, viaţa în Dubai, difuzată la Antena Stars anul trecut, celebra familie Prodan-Reghecampf revine pe micile ecrane cu un nou reality show – „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”. Noul proiect tv în care Anamaria Prodan îşi impică soţul va avea marea premierã în luna februarie la Antena Stars. În cadrul emisiunii, vor fi surprinse imagini din viaţa cuplului Anamaria şi Laurenţiu, dar şi ale copiilor acestora. “Sunt fericită că am revenit în Antenă. Mă întorc la matcă, în trustul care m-a consacrat cu acest reality show.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-se-intoarce-televiziune-reality-show-cu-reghe-la-antena-stars

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava