MOPAN Suceava

Cu ocazia zilei ei de naștere, Anamaria Prodan a petrecut în Dubai, iar imaginile publicate ulterior pe rețelele de socializare au dat-o de gol: are sau nu un nou iubit? Impresara apare în poze alături de mai mulți milionari, unii prieteni, alții oameni cu care face afaceri, potrivit click.ro.

Anamaria Prodan nu este, cu siguranță, genul care să plângă în pernă atunci când este lovită de necazuri. Deși e în plin divorț cu Laurențiu Reghecampf, cei doi făcându-și declarații de „război” ori de câte ori au ocazia, impresara nu uită să se bucure de momentele frumoase pe care le are în viață.

Anamaria Prodan a împlinit 49 de ani și, deși această aniversare nu a mai prins-o ca în alți ani, alături de partenerul ei, aceasta nu face rabat de la distracție! Cu ocazia aniversării sale, Anamaria a petrecut pe lux și opulență, cu tort și șampanie, exact așa cum și-a obișnuit admiratorii – pe opulență, scrie sursa citată.

Nici cadourile nu au întârziat să apară, impresara bucurându-se din plin și de atențiile venite din partea celor care i-au urat un călduros „La mulți ani”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anamaria-prodan-nou-iubit-prieteni-milionari-406697.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava