MOPAN Suceava

Anamaria Prodan a plecat la Dubai să facă afaceri cu șeicii, în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf! Impresara FIFA a primit un premiu luni seara, la Gala „ISucces Internațional”, care s-a desfășurat la Dubai, la celebrul La Perle. Declarațiile în scandalul divorțului continuă, notează click.ro.

Anamaria Prodan și antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, au de împărțit o avere de 100 de milioane de euro. Tehnicianul locuiește în prezent în Craiova, cu noua parteneră, însărcinată în trei luni, Corina Caciuc, căreia i-a deschis și o firmă. Mai mult, în presă au aparut informații că Laurențiu Reghecampf ar fi blocat accesul familiei la conturile din Dubai.” Avocații mei vor merge pe firul acestei povești. Mi se pare cumplit. Este o poveste urâtă, care nu are de-a face cu numele Anamaria Prodan. Nu vreau să cobor în acestă mocirlă. Dacă Laurențiu a făcut așa ceva, Dumnezeu va avea grijă. E o trădare urâtă, iar trădătorii se știe cum sfârșesc.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-si-pus-avocatii-pe-reghecampf-e-o-tradare-urata-iar-tradatorii-se

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava