• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La o iubire aşa mare, cum este cea dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, şi cadourile sunt pe măsură. În avans de Valentine’s Day, impresara a primit de la soţul ei o superbă vilă într-un cartier exclusivist din Las Vegas, în valoare de un milion de dolari, potrivit click.ro. Laurenţiu Reghecampf a făcut demersurile pentru a cumpăra vila încă de la începutul anului.

A fost cadoul lui pentru Anamaria Prodan, în avans, de Ziua Îndrăgostiţilor. “Eu i-am luat azi o inimă foarte mare, plină cu bomboane. El mi-a luat o casă în Las Vegas, într-un cartier de milionari”, a declarat pentru Click! impresara care, pentru a fi cu soţul ei în acest weekend, a zburat din America în Arabia Saudită.

 

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-vila-de-un-milion-de-dolari-cadou-de-valentines-day

Anamaria Prodan, vilă de un milion de dolari, cadou de Valentine's Day, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava