Concert pascal
MOPAN Suceava

Multe semne de întrebare au apărut după vestea divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Stă căsnicia lor pe un butoi cu pulbere? De ce inițial Reghe a confirmat divorțul, după care Anamaria a infirmat categoric? Impresara rămâne tare pe poziții și a făcut noi dezvăluiri din familia ei, notează click.ro.

Joi, 17 iunie, nu a fost pentru prima dată când s-a vorbit despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, însă a fost pentru întâia oară când Reghe a spus răspicat, pentru Fanatik.ro, „Da, este adevărat”. De la acea declarație și până la reacția furibundă a Anamariei nu a mai trecut mult. Tot joi, dar spre seară, sexy-impresara a infirmat divorțul și a declarat pentru Click!: “Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-vom-muri-impreuna-ce-rugat-o-reghe-legat-de-scandalul-divortului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava