Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan nu se poate împăca cu gândul că mama sa s-a stins din viață, însă dorul nespus pe care îl simte în fiecare moment îi amintește care este, de fapt, trista realitate. Îndrăgita interpretă de muzică populară, Ionela Prodan, a părăsit această lume în urmă cu aproximativ patru luni, însă golul lăsat de ea în inimile familiei și ale admiratorilor săi nu se estompează odată cu trecerea timpului. Anamariei îi este dor în special de sfaturile pe care mama ei i le oferea mereu și de conversațiile pe care cele două le purtau, astfel că a găsit o metodă prin care să-i fie mai ușor să treacă peste tragicul eveniment: vorbește cu poza mamei sale, potrivit click.ro.

Cum Anamaria Prodan are fotografia mamei sale în casă, deseori o ia în braţe şi îi vorbeşte. Copiii săi s-au obișnuit deja când o aud pe Anamaria că vorbește prin casă și o întreabă pe vedetă doar dacă „vorbește cu buni”. „Orice facem nu mai vorbesc la telefon, vorbesc cu poza. De fiecare dată ştiu când aprobă şi nu aprobă”, a explicat impresara, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-vorbeste-cu-poza-mamei-ei-prin-casa-modul-inedit-care-reactioneaza

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava