• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anastacia va lansa o colecție de greatest hits intitulată ´Ultimate Collection´, care va conține single-urile sale ´I’m Outta Love´ și ´Left Outside Alone´, conform contactmusic.com. Interpreta piesei ´I’m Outta Love´ va face public albumul ´Ultimate Collection´ pe 30 octombrie, care va prezenta hit-urile din cariera sa de peste 15 ani – timp în care a vândut peste 30 de milioane de înregistrări la nivel mondial – și care marchează întoarcerea sa la Sony, casă de discuri care a ridicat-o la statutul de star, odată cu single-ul de debut în anul 2000.

Vorbind despre această colecție de piese, artista a spus: ˝Mă simt binecuvântată și umilă în experimentarea acestui nou capitol din viața mea. Ideea pentru ´Ultimate Collection´ este să includă câte ceva pentru fiecare. Sunt foarte recunoscătoare că m-am întors la Sony, casa de discuri care a făcut toate acestea posibile încă din prima zi. 15 ani mai târziu m-am întors, sunt acasă și n-aș putea fi mai fericită.˝

Albumul apare la o decadă de când starul, în vârstă de 46 de ani, a lansat prima colecție greatest hits numită ´Pieces of a Dream´ și va fi lansat la un an după cel de-al șaselea album de studio, ´Resurrection´, care a fost inspirat din lupta pe care a dus-o cu cancerul, mai notează sursa citată. Anastacia – care momentan se află în turneul mondial de 80 de date ´Resurrection´ – a vorbit anterior despre boala de care a suferit și a recunoscut că a fost ˝o serioasă schimbare˝ în viața ei.

Ea a declarat: ˝A fost o serioasă schimbare în viața mea. Pentru mine nu a existat o altă opțiune decât să lupt. Nu-mi place să-mi asum riscuri. Acum știu că nu voi mai trece prin asta și am un sentiment de libertate.˝

Anastacia anunță un album-colecție, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava