MOPAN Suceava

Anastacia a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer mamar.

Cântăreaţa în vârstă de 44 de ani a ieşit învingătoare în lupta cu cancerul mamar în 2003, dar, acum, a trebuit să-şi anuleze turneul european – care trebuia să debuteze cu un concert în Londra pe 6 aprilie – pentru a se putea îngiji cum trebuie de sănătatea sa, după ce a primit îngrozitoarea veste că această boală mortală s-a întors.

Potrivit contactmusic.com, pe contul de Facebook al cântăreţei a fost postat următorul mesaj: „Din păcate, Anastacia a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer mamar, după ce în 2003 a reuşit să supravieţuiască în lupta cu această boală cumplită. Din acest motiv, a fost nevoită să-şi anuleze toate concertele, turneele şi călătoriile pe care le avea programate.”

La rândul ei, Anastacia a adăugat, potrivit sursei citate: „Mă simt îngrozitor să-mi dezamăgesc minunaţii mei fani care abia aşteptau ca turneul ‘It’s A Man’s World Tour’ să înceapă. Mi se rupe inima să-i dezamăgesc.”

Autoarea hit-ului ‘I’m Outta Love’ – care a apelat la o intervenţie chirurgicală şi la şedinţe de radioterapie când a fost diagnosticată prima dată cu cancer mamar – este determinată să se vindece şi acum.
În postarea de pe Facebook mai scriau următoarele lucruri: „Acum, mai muşt ca niciodată, ea este hotărâtă să trăiască după motto-ul ei ‘Nu lăsa, în niciun un caz, cancerul să ia ‘Tot Ce-i Mai Bun Din Tine’. O supravieţuitoare înnăscută, Anastacia are acum un singur scop: să se recupereze complet cu ajutorul familiei, prietenilor şi a tuturor celor care o înconjoară.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava