• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anastacia a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer mamar.

Cântăreaţa în vârstă de 44 de ani a ieşit învingătoare în lupta cu cancerul mamar în 2003, dar, acum, a trebuit să-şi anuleze turneul european – care trebuia să debuteze cu un concert în Londra pe 6 aprilie – pentru a se putea îngiji cum trebuie de sănătatea sa, după ce a primit îngrozitoarea veste că această boală mortală s-a întors.

Potrivit contactmusic.com, pe contul de Facebook al cântăreţei a fost postat următorul mesaj: „Din păcate, Anastacia a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer mamar, după ce în 2003 a reuşit să supravieţuiască în lupta cu această boală cumplită. Din acest motiv, a fost nevoită să-şi anuleze toate concertele, turneele şi călătoriile pe care le avea programate.”

La rândul ei, Anastacia a adăugat, potrivit sursei citate: „Mă simt îngrozitor să-mi dezamăgesc minunaţii mei fani care abia aşteptau ca turneul ‘It’s A Man’s World Tour’ să înceapă. Mi se rupe inima să-i dezamăgesc.”

Autoarea hit-ului ‘I’m Outta Love’ – care a apelat la o intervenţie chirurgicală şi la şedinţe de radioterapie când a fost diagnosticată prima dată cu cancer mamar – este determinată să se vindece şi acum.
În postarea de pe Facebook mai scriau următoarele lucruri: „Acum, mai muşt ca niciodată, ea este hotărâtă să trăiască după motto-ul ei ‘Nu lăsa, în niciun un caz, cancerul să ia ‘Tot Ce-i Mai Bun Din Tine’. O supravieţuitoare înnăscută, Anastacia are acum un singur scop: să se recupereze complet cu ajutorul familiei, prietenilor şi a tuturor celor care o înconjoară.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava