Concert pascal
MOPAN Suceava

În aprilie 2018 părăsea pupitrul Observatorului de la Antena 1 pentru a-și întemeia o nouă familie și a duce o viață lipsită de griji în Franța, la Nisa. De când este cu soțul ei, de origine greacă, Anca Lungu (34 ani) a dat prioritate căminului proaspăt format, care a “primit” între timp un al doilea copil. Prințesa Polonic, așa cum s-a autointitulat, gătește cu aceeași pasiune, dar nu pentru blogul său, ci pentru cei doi copii și soțul ei. Ce face acum, în Franța, dacă îi este dor de televiziune și cum trăiește această perioadă, Anca Lungu a povestit, în exclusivitate pentru Click!

  • Click!: Anca, au trecut doi ani de când ai renunțat la televiziune și ți-ai schimbat domiciliul în Franța, la Nisa. Cât de greu sau de ușor te-ai acomodat acolo?

Anca Lungu: Acum e bine, dar începutul nu a fost ușor, deși am traversat perioada având cele mai bune condiții posibile: un partener care mă susține, doi copii superbi, o casă frumoasă într-unul dintre cele mai pitorești locuri din lume. Am știut că viața într-o țară nouă, cu o limbă nouă și mai ales o viață nouă din punct de vedere profesional nu te plasează deloc într-o poziție confortabilă, dar toate acestea sunt în același timp oportunități imense de dezvoltare.

  • Este acum Franța pentru tine acasă?

Sunt acasă oriunde e familia mea. Sunt acasă la Nisa, sunt acasă în Bucovina și sunt acasă și în Grecia, acolo unde se află bunicii lui Iorgos.

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-anca-lungu-fericita-la-nisa-cu-sotul-grec-si-copiii-mi-am-schimbat-viata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava