• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anca Pandrea (72 de ani) a ajuns, joi seară, la Spitalul de Urgență Floreasca, după ce vecinii au găsit-o plină de sânge în curtea casei ei din centrul Capitalei. Click! a aflat care a fost cauza accidentului.

Prietenul ei, Miron Cozma, a povestit reporterilor Click! prin ce a trecut vestita actriță, fosta mare iubire a regretatului Iurie Darie: ” Ea are doi câini și am înțeles că atunci când a ajuns acasă, de la un eveniment monden, cei doi câini ai săi au sărit pe ea de bucurie. Anca s-a ferit, dar s-a împiedicat de scări și a alunecat.”.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anca-pandrea-bagata-spital-de-propriii-caini-ajuns-la-urgenta-plina-de-sange

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava