• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poartă în pântece al cincelea copil! Anca Serea va naşte curând un băieţel. Prezentatoarea a intrat în luna a noua de sarcină şi până acum nu a acuzat probleme deosebite. De câteva zile, vedeta tv a observat, însă, că tensiunea îi joacă feste, potrivit click.ro.

Bruneta a declarat că are o sarcină uşoară şi ca şi la celelalte a reuşit să nu pună prea multe kilograme. „Nu m-am cântărit, însă estimez că am luat în jur de şapte kilograme. Pe măsură ce sarcina avansează e normal să se mai adauge şi la siluetă. La ultima ecografie, care a avut loc la 8 martie, micuţul Moise avea deja două kilograme, semn că este un băieţel vânjos şi sănătos. M-am simţit bine până acum, slavă Domnului. Am mici probleme cu tensiunea arterială, uşor ridicată, dar nu e nimic deosebit având în vedere vârsta şi sarcina în ultimul trimestru”, a povestit Anca Serea la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/anca-serea-probleme-ultimele-luni-de-sarcina-intrat-luna-noua#

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava