Concert pascal
MOPAN Suceava

Iată că visul Ancăi Serea s-a îndeplinit și, dacă vedeta mărturisea cu ceva timp în urmă că și-ar mai dori copii, se pare că rugile i-au fost ascultate! Deși viitoarea mămică este în culmea fericirii la gândul că se va mări familia, se pare că nu toți admiratorii acesteia au fost încântați de veste, chiar dacă nu este vorba de viața lor, notează click.ro.

„Așa se fac banii..Faci copii ca să tot apari la TV să intre banii în cont, să tot fii invitată la emisiuni. Cu atâtea femei pe lângă copiii ăștia să tot faci copii, are cine să îi crească”, „Și o bonă care să se ocupe de copii, o bucătăreasă pentru gătit și o femeie de serviciu la curățenie! Cred că le aveți pe toate”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, mai scrie sursa citată.

Aceasta le-a dat fanilor imediat răspunsul: „O familie numeroasă este tot ceea ce mi-am dorit încă de când eram copilă. Ei sunt cea mai mare împlinire și bogăție spirituală, mă simt nemuritoare datorită lor și nimic în această călătorie nu se compară cu legătura între prunc și mamă.”, a explicat vedeta.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anca-serea-raspuns-pentru-cei-care-i-au-criticat-cea-de-sasea-sarcina

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava