Concert pascal
MOPAN Suceava

Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile (CIAS) a început investigațiile în cazul accidentului aviatic care a avut loc sâmbătă pe aerodromul din Frătăuți în urma căruia pilotul Cornel Marinescu și-a pierdut viața, iar un alt pilot, Sorin Bochiș, se află în stare gravă la spital. CIAS a transmis că în cursul zilei de sâmbătă a fost notificat cu privire la producerea unui eveniment de aviație civilă la Aerodromul Frătăuți. În eveniment au fost implicate două aeronave de mici dimensiuni de tip Skybolt, care efectuau un zbor de antrenament.
CIAS a precizat că după decolare de pe Aerodromul Frătăuți, imediat după desprindere, din motive încă necunoscute, aeronavele s-au acroșat și s-au prăbușit la o distanță de aproximativ 300 de metri de capătul pistei.
Ca urmare a acestui accident, un pilot a murit, iar celălalt pilot necesită îngrijiri medicale. Nu există alte victime.
„Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile (CIAS) a demarat activitățile de investigație privind siguranța pentru a determina cauzele și împrejurările producerii acestui accident de aviație civilă”, a transmis CIAS.
De asemenea, în acest caz Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava