Concert pascal
MOPAN Suceava

În două săptămâni de când a devenit mămică, Anda Adam nu a avut nici un concert, dar a continuat să fie o maşină de produs bani. Solista face parte din grupul vedetelor care iau sume grele în schimbul promovării anumitor produse pe reţelele de socializare, iar din 4 reclame a “împuşcat” 6.000 de euro, potrivit click.ro.

Click! a aflat că tariful divei pentru astfel de servicii s-ar situa în jurul sumei de 1.500 de euro, iar în 14 zile, de când a născut, Anda a strâns la puşculiţa familiei nici mai mult, nici mai puţin decât 6.000 de euro. Şi asta pentru că a avut patru postări publicitare, toate însoţite de poze, de numele şi de contactele firmelor cu care a bătut palma şi care i-au trimis acasă diverse produse: suc pentru copii, un tort din scutece, creme pentru redobândirea elasticităţii pielii sau dulciuri rafinate. Dacă stăm să calculăm, Anda a adunat, fără să mişte un deget, vreo 135 de alocaţii de-ale fiicei sale, Evelin, pentru că, până la împlinirea vârstei de 2 ani, un copil primeşte lunar de la stat 200 de lei.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/anda-adam-facut-6000-eu-din-pat-intre-un-alaptat-si-un-scutec-schimbat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava