MOPAN Suceava

În ediţia de duminică, 12 decembrie, Anda Adam a defilat pentru ultima dată la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cântăreaţa a fost nevoită să se retragă din competiţia Kanal D din pentru a fi alături de mama ei care stă în Statele Unite şi ar putea fi supusă unei intervenţii chirurgicale, potrivit click.ro.

Cu ochii în lacrimi, Anda a anunţat că nu mai poate participa la show, pentru că familia e mai importantă pentru ea, dar că se va uita în continuare la emisiune.

„M-am simțit foarte bine alături de voi și de tine Ilinca și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din această competiție din cauza unor probleme personale care necesită deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei, așa că o să mă uit cu mare drag și cu plăcere la voi în fiecare seară. A fost o plăcere pentru mine să împart acest platou cu voi toți. Vă doresc sărbători fericite și sper ca într-un final cei pe care îi iubesc să fie sănătoși și totul să se termine cu bine. Am ales să mă retrag din această competiție pentru că familia mea și sănătatea este mai importantă decât orice. Sper că cei de acasă mă vor înțelege și vor fi alături de mine, așa cum au fost de 22 de ani.”, a declarat Anda Adam, în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”, potrivit wowbiz.ro.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anda-adam-s-retras-de-la-bravo-ai-stil-celebrities-explicat-motivul-cu-ochii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava