Concert pascal
MOPAN Suceava

Andi Moisescu (50 de ani) și Olivia Steer (46 de ani) formează una dintre cele mai frumoase și mai discrete familii din showbiz-ul românesc! Cei doi sunt căsătoriți de 17 ani, au doi copii împreună, pe David și pe Luca, însă, chiar și așa, au stiluri de viață diferite! Vedeta de la Pro TV a declarat pentru Click! că alimentația lor nu seamănă una cu alta.

„Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani…mișcarea! Dacă nu aș face mișcare aș fi la altă categorie. Merg la sală, da, dar nu reușesc să ajung în fiecare zi, cam la două zile îmi iese. Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan. Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil…mai multe fructe, legume și cât mai multe crude, atunci când există, dar, în rest, mănânc ce mănâncă toată lumea.”, a declarat Andi Moisescu, pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/andi-moisescu-dezvaluie-ce-mananca-acasa-meniul-2224779.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava