MOPAN Suceava

Andra și Cătălin Măruță au azi, 23 august, dublu motiv de sărbătoare: solista împlinește 35 de ani, iar cuplul lor, 13 ani de la nuntă. Acum se află la Roma, împreună cu copiii, iar ziua a început deja cu multe surprize pentru sărbătorită, notează click.ro.

Andra și Cătălin Măruță (43 de ani) au făcut cununia civilă pe data de 10 august 2008, iar pe 23 au organizat o nuntă cum nu se mai văzuse în showbiz, darămite în orașul Târgu-Jiu, acolo unde a avut loc. 750 de invitați au fost pe listă și numai pentru ei, mirii au închiriat un hotel întreg. Cei doi s-au căsătorit la Biserica “Sfinţii Constantin şi Elena” din Târgu-Jiu, slujba fiind ținută de patru preoți, după care au plecat spre “Poarta Sarutului” ca sa faca poze. Acela a fost momentul în care o mulțime de oameni a dat năvală să îi admire pe mirii VIP. Click! a fost la eveniment și vă prezintă imagini de acum 13 ani cu mirii Andra și Cătălin Măruță.

Într-un interviu live, din ianuarie 2019, Cătălin Măruță mărturisea ce l-a atras atât de mult la Andra, încât a decis că trebuie să fie a lui pentru totdeauna. Întrebat care este zestrea Andrei, cu ce a venit ea atunci când au format o familie, Cătălin a spus clar: „caracterul și felul în care a fost crescută”. „E un om extrem de sincer și de demn. Andra este un om care nu s-a pus niciodată pe ea pe primul loc”, a mai spus, laudativ, Măruță, la adresa soției sale, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andra-implinit-35-de-ani-si-13-de-casnicie-cu-maruta-poze-rare-de-la-nunta-cu-750

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava