MOPAN Suceava

Luminița Dobrescu a urmărit recent un videoclip în care artistele Andra și Lidia Buble cântau împreună melodia „Of, inimioară”, acompaniate de o orchestră, în cadrul unui concert. Cum Luminița Dobrescu a interpretat aceeași piesă muzicală atunci când a participat la Cerbul de Aur și a și câștigat, îndrăgita cântăreață a simțit nevoia să-i reproșeze Andrei câteva lucruri legate această compoziție și de modul în care ar fi trebuit cântată, potrivit click.ro.

„Hahahahaha…Să auzi și să nu crezi …Andra cânta „muzică populară” și afirmă cu mult curaj, precum că piesa „Of, inimioară” este folclor românesc! Este cea mai mare obrăznicie posibilă și lipsă totală de respect față de o piesă sacră a muzicii ușoare românești, cu o dublă valoare în istoria acesteia. Compozitorul este Edmond Deda! Și nu a scris manele!”, a comentat și Luminița Dobrescu în mediul online, în dreptul videoclipului în care Andra și Lidia Buble cântau melodia, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andra-mustrata-de-luminita-dobrescu-castigatoare-cerbului-de-aur-este-o-lipsa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava