Concert pascal
MOPAN Suceava

Andra (35 de ani), fermecătoarea solistă şi singura prezenţă feminină din juriul „Românii au talent”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, despre legătura ei cu noii colegi de juriu, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete, dar şi despre talentele ascunse ale copiilor ei şi ai lui Cătălin Măruţă, Eva şi David.

Click!: Românii excelează la capitolul talente. Din momentele văzute de noi până acum la „Românii au talent”, care ţi-a fost cel mai drag?

Andra: Cred că cel mai adesea mă topesc atunci când pe scenă este un copil. Cei mici au capacitatea de a ne uimi întotdeauna: sunt fiinţe atât de fragile şi totuşi atât de puternice. Un copil poate învăţa să meargă şi, în acelaşi timp, să se îndrăgostească de un sport, pentru că ei nu cunosc frică sau pot învăţa să cânte la un instrument, de parcă muzica ar fi limba lor maternă.

  • De multe ori spuneţi voi, juraţii, că ar fi trebuit să apăsaţi butonul auriu la anumiţi concurenţi. De ce nu o faceţi?

Este vorba de un amestec de entuziasm, emoţie, un vot de încredere pe care simţi că poţi să îl dai într-un anumit moment. Faptul că ştim că numărul de Golden Buzz-uri este limitat ne face să fim şi mai greu de convins să le acordăm. Uneori ne dăm seama, retroactiv, că am fi vrut să apăsăm pe buton, dar am ezitat, într-adevăr. Poate că da, uneori suntem şi noi spectatori la acest spectacol, nu mai suntem la masa juriului, ne bucurăm de moment ca şi cei din faţa televizoarelor.

  • Apropo de talente, ai descoperit un talent ascuns la membrii familiei tale, la copii sau la Cătălin?

Talentul este, pe de o parte, ceva înnăscut, o înclinaţie, dar numai cu muncă şi dedicare poţi transforma această pasiune într-un talent adevărat şi recunoscut. Este, desigur, valabil, şi în familia noastră: Eva se străduieşte să înveţe să cânte şi să danseze şi cred că într-o zi va putea fi numită o artistă talentată, David cântă la chitară din ce în ce mai bine, iar Cătălin este foarte pasionat de radio şi de podcast-ul său şi reuşeşte să doboare recorduri de audienţă cu episoadele “Acasă la Măruţă”. Pe lângă asta, găteşte bine şi îmi aduce şi flori des. Ce mi-aş putea dori mai mult?

Citește INTERVIUL complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/interviu-exclusiv-andra-totul-despre-talentele-as-512843.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava