Concert pascal
MOPAN Suceava

De la bun început, relaţia lor a fost una cu năbădăi! Andreea Mantea (28 de ani) şi Cristi Mitrea (38 de ani) par să aibă din nou probleme în cuplu, chiar şi acum, când urmează să devină părinţi, potrivit click.ro.

De curând, Andreea Mantea a aflat, în sfârşit, sexul copilului pe care îl poartă în pântece şi care urmează să vină pe lume la sfârşitul primăverii, în luna mai: va avea un băiat. Deşi, iniţial, Cristi Mitrea a fost încântat de veste, aşa cum a mărturisit chiar Andreea Mantea, într-o emisiune tv, lucrurile se pare că au luat din nou o întorsătură urâtă.

Aseară (16 februarie), frumoasa brunetă a venit în emisiunea lui Dan Captos pentru a vorbi despre tensiunile din relaţia ei cu luptătorul MMA Cristi Mitrea, dar şi despre sarcină. „Eu am înţeles acum un lucru sigur. Familia Mitrea nu îşi doreşte acest copil.”, a mărturisit supărată Andreea Mantea, la emisiunea „Un show păcătos”, de la Antena 1, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Andreea Mantea, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andrea-mantea-deprimata-peste-masura-nu-si-doreste-copilul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava