MOPAN Suceava

Andreea Antonescu, colega de trupă a Andreei Bălan, este ultima dintre concurenții care a intrat în competiția „Ferma: orășeni versus săteni” pentru a demonstra că face față cu brio oricărei provocări. Colega și prietena Andreei Antonescu nu a fost primită cu brațele deschise de cei aflați deja în concurs, iar cel mai puțin încântat a fost cu siguranță, George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, aflat în plin proces de divorț. În ciuda faptului că George și Andreea Antonescu nu au interacționat prea mult pe platoul de filmare, solista a vorbit folosind termeni duri la adresa lui George, în cadrul interviurilor oferite pentru emisiune, potrivit click.ro.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a mărturisit cântăreața, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-antonescu-acuzatii-dure-la-adresa-lui-george-burcea-el-acum-traieste-cel

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava