Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminica trecută Sienna, fiica Andreei Antonescu (37 de ani), a împlinit 9 ani, prilej de sărbătoare în familia vedetelor din trupa ”Andre”. De la eveniment nu putea lipsi nașa Andreea Bălan (35 de ani), care a venit însoțită de fiicele ei, Clara și Ella, notează click.ro.

„La mulți ani, minunea mea, Sienna Spak! Alături de nașa Andreea Bălan întotdeauna, la bine, dar mai ales la greu!”, a scris Andreea Antonescu pe paginile ei de socializare. Cele două soliste din trupa Andre se înțeleg de minune, ba chiar au revenit pe scenă, anul trecut, în această formulă de aur. Andreea a povestit, în exclusivitate pentru Click!, despre petrecerea fiicei sale: „Sienna a avut în fiecare an petreceri mari, cu multe persoane, peste 50, și uite că anul acesta a fost una mică, cu foarte puțini oameni. (…) Sienna cântă la pian și, de ziua ei, a vrut o chitară și i-am dat comandă una, care va veni la un moment dat. Iar Traian, tatăl ei, a sunat-o de câteva ori din America și i-a făcut cadou un telefon șmecher, pe care și-l dorea”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-antonescu-si-serbat-fetita-alaturi-de-nasa-andreea-balan-despartirile-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava