Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Antonescu şi soţul ei Traian Spak au o relaţie la distanţă, însă asta nu-i împiedică să fie o familie. Cântăreaţa a vorbit despre căsnicia ei şi a mărturisit că este mai îndrăgostită ca niciodată, potrivit click.ro.

„Relaţia dintre mine şi Traian merge la fel de bine ca la început. Acum mă simt mai îndrăgostită de el ca niciodată. Nu mă întreba de ce, că n-am habar. Am fost în SUA şi am revenit la sfârşitul lui februarie. Trebuia să mă întorc mai devreme, dar mi-am prelungit vacanţa tocmai pentru a mai sta împreună. În ţară înregistrez noi melodii, pun totul la punct şi mai plec o lună acolo. Nu ştiu ce se va întâmpla mâine, oricum nu mi-am propus să mă căsătoresc, să fac un copil şi apoi să divorţez; sunt foarte «de modă veche». Dar, la urma urmei, nu depinde totul de noi. În viaţă n-ai de unde să ştii cum se schimbă totul într-o secundă”, a declarat Andreea Antonescu, citată de www.ziarulring.ro.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-antonescu-vorbeste-despre-zvonurile-privind-divortul-de-traian-spak

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava