MOPAN Suceava

Cei doi câştigători ai „Exatlon“ 3 au fost desemnaţi în finala din 9 iunie după o serie de probe dificile. În premieră, Kanal D a acordat două premii în valoare de 50.000 de euro, aşa cum Click! a anunţat în exclusiviatte. Atleta Andreea Arsine (30 de ani) şi luptătorul MMA Ion Surdu (23 de ani) sunt câştigătorii „Exatlon“ şi ai premiilor de 50.000 de euro. Sezoanele trecute ale reality-show-ul din Republica Dominicană au fost adjudecate de actorul Vadimir Drăghia şi de antrenoarea de fitness Beatrice Olaru.

Câştigătoarea Exatlon Andreea Arsine este una dintre cele mai de succes atlete din România, practică atletismul de la vârsta de 8 ani şi are în spate 11 ani de performanţe. Originar din Republica Moldova, dar mutat la Cluj la vârsta de 16 ani, câştigătorul Exatlon Ion Surdu a început aventura în sport cu fotbalul, evoluând în divizia naţională, iar mai apoi în Liga a 3-a. Pe lângă fotbal, a mai practicat crossfit, volei, baschet şi handbal, dar pasiunea lui în prezent este cuşca de MMA, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-arsine-si-ion-surdu-au-castigat-exatlon-3-ce-mai-fac-castigatorii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava