Concert pascal
MOPAN Suceava

Sentimente exprimate în versuri! Andreea Bălan își cântă propria durere în cea mai recentă piesă a ei. Se numește „Am crezut în basme” și este „dedicată” tuturor femeilor care au fost amăgite. Melodia se bucură deja de succes, la numai câteva ore de la lansare, notează click.ro.

Andreea Bălan și George Burcea mai sunt uniți doar în acte. Artista și actorul au anunțat despărțirea în luna februarie și urmează să își dispute cele două fiice la tribunal. În tot acest timp cei doi și-au aruncat vorbe grele, dureroase, și fiecare dintrei ei s-a arătat „lovit”. Iată că solista își spune durerea în cea mai nouă piesă a ei, intitulată „Am crezut în basme”, al cărei videoclip a fost lansat pe 27 mai. Versurile sunt extrem de reprezentative și reflectă imaginea femeii amăgite, pentru care dragostea există doar în basme! <<Am crezut în basme>> spune povestea mea, dar și a celor care au avut un vis și acel vis s-a destrămat. Iubim, suferim și apoi renaștem și o luăm de la capăt”, a scris Andreea Bălan pe Facebook, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-balan-lansat-piesa-am-crezut-basme-e-inspirata-din-casnicia-ei-cu-george

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava