MOPAN Suceava

Ies la iveală detalii neştiute despre marea reunire a trupe Andrè. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au lansat oficial videoclipul piesei “Reset la inimă”, care marchează relansarea lor ca și grup, însă iată că reporterii Click! au aflat și ce gânduri le-a făcut să pună în practică această idee.

„Din păcate, în viaţă se mai întâmplă şi lucruri neplăcute, cum a fost naşterea fetiţei mele cu probleme, cu stopul cardiorespirator. Atunci era să mor. În spital, Andreea a venit să fie alături de mine, nu ne-am văzut, pentru eu că am fost la terapie intensivă. Am apreciat foarte mult gestul ei, așa că m-am gândit atunci, pe patul de spital, de ce să nu ne reunim. Întotdeauna, când ne-a fost greu am fost alături una alături de cealaltă, când n-a fost bine nici nu ne vorbeam. Aşa se văd oamenii care ţin unii la alţii, fiind la greu împreună”, a declarat Andreea Bălan pentru click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-balan-am-decis-sa-refacem-trupa-andre-cand-era-sa-mor-cand-ne-fost-bine

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava