MOPAN Suceava

Andreea Bălan are probleme grave de sănătate după naşterea Clarei, copilul pe care l-a adus pe lume prin cezariană la 4 martie, dar a încercat să-şi menţină optimismul. Artista a publicat în tot acest timp imagini cu ea de pe patul de spital, dar nu toată lumea a privit cu ochi buni fotografiile. Iulia Albu a criticat-o dur când a văzut că solista, deşi suferă teribil, stă la poze machiată şi coafată ca pentru o şedinţă foto importantă, notează click.ro.

„Nu mă înțelegeți greșit, departe de mine intenția de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abține, totuși, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta «André-a»! Diva ni se înfățișează într-o ipostază extrem de photoshop-ată, machiată, coafată și cu vedere largă la cămășuța suflecată “poale-n brâu” care dezgolește piciorușul cu ciorapii compresivi și branulă în venă. Domnișoara îl va întrece în curând și pe Bote la articole în presă și postări despre propria sănătate.”, este parte din mesajul publicat de Iulia Albu pe pagina sa internet, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-balan-criticata-de-iulia-albu-ce-norc-sa-te-trezesti-dupa-operatie-machiata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava