MOPAN Suceava

La cererea admiratorilor ei, Andreea Bălan a continuat seria dezvăluirilor din culisele divorțului său de George Burcea, după ce a vorbit despre acest subiect doar în cadrul unei singure emisiuni TV. Astfel, fanii ei au rămas cu unele întrebări legate de ruptura din cuplul care părea că nu se va despărți niciodată, notează click.ro.

În continuare, cântăreața a explicat că are în vedere protejarea fetițelor ei, Ella și Clara, și că acesta este și motivul pentru care nu poate dezvălui toate momentele mai puțin plăcute care s-au petrecut între ea și soțul ei, insistând, de asemenea, că va vorbi mereu frumos de cel care este tatăl copiilor ei.

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez. El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a spus Andreea în cel mai recent vlog publicat pe cananul ei de YouTube, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-andreea-balan-culisele-separarii-de-george-burcea-el-vrut-sa-aiba-alta-viata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava