MOPAN Suceava

Andreea Bălan a dezvăluit recent cum s-a desfășurat prima întâlnire dintre George Burcea, partenerul ei de viață, și micuța lor, Clara Maria. După ce a întâmpinat probleme în timpul nașterii prin cezariană și și-a sacrificat viața ca să aducă cea de-a doua fetiță a lor pe lume, cântăreața a ținut să-i mulțumească soțului ei pentru toată susținerea și a explicat cum a reacționat George când și-a cunoscut micuța pentru prima oară, fiind pus sub presiunea stării de sănătate din acel moment a iubitei lui, notează click.ro.

„O poză cât 1000 de cuvinte, făcută în timp ce eu eram la terapie intensivă după stopul cardio respirator. Abia azi, acasă, am aflat cât de greu i-a fost să își vadă soția inconștientă, intubată și în același timp, să-și vadă fetiță nou născută sănătoasă și să se bucure de ea. A fost alături de mine trup și suflet și s-a bucurat pentru fiecare pas mic pe care l-am făcut înapoi spre viață”, a scris Andreea Bălan în mediul online, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-balan-despre-prima-intalnire-dintre-george-burcea-si-fetita-lor-i-fost-greu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava