Concert pascal
MOPAN Suceava

Divorțul de George Burcea a lăsat-o pe Andreea Bălan cu numeroase semne de întrebare cu privire la viața ei amoroasă. Singura relație pe care a mai încercat-o după divorțul de celebrul actor al producției „Wednesday” a fost cea cu Tiberiu Argint, care s-a încheiat după nici 2 ani, notează click.ro.

Separarea de George Burcea i-a lăsat Andreei Bălan o grijă în plus în privința vieții sentimentale. În cadrul unui podcast, artista a vorbit despre cât de greu este, pentru o femeie cu copii, să-și găsească un alt partener de viață.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie cu copii își reface mai greu viața, decât tatăl. Pentru că copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu copiii ăia… Ca tu să-ți faci o altă relație, e un pic mai dificil, pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu copii cu tot, cu mamă, cu bone, cu tot ce ai tu.E un bagaj mare, pe care numai un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Și, evident, durează acest proces… Nu este așa ușor. Tatăl, care o fi, nu vorbim de tatăl (n.r. George Burcea). În general, tații pleacă, se duc, văd copiii un weekend, două, trei și își refac viața mai ușor. Se cuplează, se mută cu persoana respectivă, iar copiii vin în vizită. Dar la mame e altceva, e mai greu. Și am decis să nu mai expun încercările mele, presei, că după aceea se spune că am fost cu ăla și n-a mers…”, a spus Andreea Bălan, în cadrul podcastului respectiv, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi reacțiile internauților la spusele Andreei Bălan, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-balan-dezvaluiri-dureroase-dupa-divortul-2222861.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava