Concert pascal
MOPAN Suceava

Problemele grave din cuplul Andreea Bălan – George Burcea au ieșit la iveală și par să confirme iminentul divorț. Este doar o chestiune de timp până când cei doi actuali soți vor deveni foști.

Dezvăluirea făcută în exclusivitate de ziarul Click!, cum că soțul Andreei Bălan, George Burcea, a condus sub influența substanțelor interzise, a picat Drug Test-ul și s-a ales cu dosar penal, este 100% veritabilă.

De altfel, surse apropiate cântăreței au spus zilele trecute pentru Click! Că actorul George Burcea s-a schimbat foarte mult de când a început un proiect personal și anume de când s-a declarat pregătit să lupte împotriva violenței domestice și să scrie o carte despre asta, având în vedere drama pe care el a trăit-o în copilărie. „El nu mai este omul de acum șase luni. S-a schimbat pentru că a intrat într-o stare din asta cu trecutul lui, cu cartea lui pe care o scrie si… este alt om. Acum câteva zile, George a fost în emisiunea lui Cristi Brancu. Brancu l-a rugat să se uite în cameră și să îi spună Andreei că o iubește. Și George nu a putut să facă asta și s-a enervat.”, au spus, pentru Click!, surse din apropierea familiei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-balan-divorteaza-viciile-sotului-george-burcea-adevaratul-motiv-al

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava