Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 2.500 de oameni au militat în stradă pentru drepturile comunității LGBT (în care sunt incluse minoritățile sexuale, adică persoanele lesbiene, gay, bisexuale și transexuali, n.r.), sâmbătă (25 iunie) în Piața Victoriei din Capitală, în cadrul celei de-a 12 ediții a Bucharest Pride, notează click.ro.

Andreea Bălan a avut o apariție-surpriză la paradă, mergând chiar în primele rânduri, alături de ceilalți militanți. Mai mult, cântăreața a preluat, la un moment dat, microfonul, și a declarat public că susține comunitatea LGBT. Ulterior, aceasta a publicat un mesaj prin care și-a explicat decizia.

„Am fost mereu judecată pentru ce cânt, pentru cum mă îmbrac, cum mă dezbrac, ce zic în interviuri, cu cine mă iubesc sau mă despart, de ce nu mă mărit, de ce nu fac copii, de ce nu fac familie. Știu ce înseamnă să fii judecat de public și «tocat» zilnic pentru ceea ce ești, pentru cum te-ai născut. Și în urmă cu mai mulți ani mă afecta foarte tare. Încă mă doare să văd cum unii oameni trăiesc și respiră doar ca să le facă viața altora un calvar. Mi-e greu să văd că oamenii nu sunt toleranți și nu te lasă să te bucuri de viață și să fii tu însuți. Oamenii te taxează la fiecare colț și îți zic cum ar trebui să fii și cum să trăiești”, a scris Andreea Bălan, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-balan-explica-de-ce-participat-la-parada-gay-am-fost-mereu-judecata

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava