MOPAN Suceava

Andreea Bălan a oferit primele declarații, după ce fostul ei partener, George Burcea, i-a adus acuzații grave de neglijare a patrupedului lor și a reclamat-o la Protecția Animalelor.

George Burcea ar fi reclamat-o pe vedetă și la Protecția Animalelor, în urma acuzațiilor de rele tratamente la adresa patrupedului lor, un labrador în vârstă de şapte ani, pe nume Jack, notează click.ro.

Andreea Bălan se apără însă, susținând că animalul ar avea, de fapt, o dermatită care i-a cauzat rănile respective. De asemenea, cântăreața a explicat că Jack nu a fost nicidecum neglijat, fiind dus periodic la veterinar pentru tratament. Boala lui ar fi apărut în urmă cu şase luni. Cât despre faptul că a refuzat să i-l dea pe Jack actorului, pentru a rămâne în grija lui, Andreea Bălan a adăugat că fetițele pe care cei doi le au împreună s-au atașat de patruped, acesta fiind motivul pentru care a ales să-l țină la ea acasă.

„Haideți să lămurim niște inepții. Jack este câinele familiei, cumpărat de mine acum 7 ani și crescut în curtea casei mele. De 6 luni are o dermatită care necesită tratament riguros. El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama mea și șoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului. Totodată, când e sub tratament, nu trebuie să fie în preajma copiilor. Nu s-a pus problema în ultimii 2 ani să fie „dislocat’’ deoarece Ella și Clara îl iubesc foarte mult. Acum, fiind implicată în mai multe proiecte TV, l-am rugat pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără rețineri… neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări și că va face insinuări legate de starea de sănătate a cățelului.”, a declarat Andreea Bălan, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-balan-prima-reactie-dupa-scandalul-cu-589988.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava