Concert pascal
MOPAN Suceava

Click! revine cu alte noutăți legate de sezonul 5 al emisiunii „Asia Express”! După ce jurnaliștii au dezvăluit că au început pregătirile pentru noua ediţie a reality-show-ului de la Antena 1, iar de data aceasta concurenții vor pleca în îndepărtata America de Sud, iată că au obținut și câteva nume de pe lista concurenților.

Și anul acesta fanii reality-show-ului „Asia Express” vor avea parte de adrenalină la maximum alături de concurenții unui nou sezon al celei mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1. Se pare că „luptele” se vor duce pe un traseu inedit, și anume în Mexic și Columbia.

Cât despre noii concurenți, producătorii reality-showului „Asia Express” și-au trimis deja ofertele către potențialii concurenți. Primul concurent posibil la cel de-al cincilea sezon al Asia Express România ar fi actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea, despre care s-a zvonit și sezonul trecut că va merge în această aventură televizată. Acesta ar fi acceptat oferta producătorilor cu condiția să facă echipă cu prietenul său Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, om de show, actor și vedetă de televiziune.

Andreea Antonescu, în schimb, n-a mai participat la show-urile Antenei 1, ea fiind până acum în tabăra adversă, la Pro TV. Vedeta, care a locuit mulți ani peste Ocean, a participat la „Ferma vedetelor” și la „Survivor România”. Așa că pentru niciuna un concurs televizat nu ar fi o noutate, singurele obstacole fiind copiii.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/primetime/andreea-balan-si-andreea-antonescu-impreuna-la-589353.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava