Trasee Eminesciene

Acum sunt vedete și au lumea la picioare, însă au început de la munca de jos! Greutățile vieții nu le-au ocolit în copilărie nici pe vedetele noastre, care pentru a-și câștiga existența au fost ba vânzătoare, ba ospătărițe. Și nu s-au rușinat să recunoască! Este și cazul Andreei Bănică (42 de ani), căreia i-a plăcut să aibă banii ei de mică și să nu stea la mâna părinților, care nici ei nu erau prea avuți, notează click.ro.

Prin urmare, încă de la o vârstă fragedă, Andreea Bănică s-a orientat. Aduna flori din curtea casei, dar și de pe maidanele din Eforie Sud și le vindea lângă calea ferată, acolo unde veneau turiștii vara, la mare. „Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam. Lângă calea ferată stăteam și vindeam. Dacă nu eram artist, aș fi devenit cu siguranță stewardesă. Îmi place mult această meserie. Nu sunt fan zburat cu avionul, dar mi-ar fi plăcut“, a spus Andrea Bănică, la Digi 24, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-banica-despre-cum-castigat-primii-bani-vindeam-musetel-si-corcoduse-langa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava