MOPAN Suceava

Are acasă unul dintre cei mai buni specialişti în estetică, dar Andreea Berecleanu nu este adepta intervenţiilor care presupun schimbări majore. Ştirista de la Antena 1 a mărturisit că nu trebuie să se justifice în faţa nimănui, chiar dacă ar avea vreo operaţie estetică şi că le înţelege pe acele persoane publice care au recunoscut târziu că au suferit mofidicări de ordin fizic. Andreea Bereceleanu este căsătorită cu celebrul estetician, Constantin Stan, notează click.ro.

„Lumea mă ştie dintotdeauna, de când am apărut pe sticlă la Soti. Nu cred că este nevoie la 43 de ani să ai nevoie de vreun retuş. Întrebările acestea au venit de când suntem noi, eu şi soţul meu împreună. M-am obişnuit cu ele, dar nu pot să spun că nu mă plictisesc. Nu cred că trebuie să mă justific în faţa cuiva, chiar dacă aş avea”, a spus Andreea Berecleanu, miercuri seară, invitată la emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena 1, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-berecleanu-refuza-operatiile-estetice-nu-trebuie-sa-ma-justific

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava