MOPAN Suceava

Cântăreața americană Nyanda, membră a trupei Brick & Lace, a ales să îmbrace o creație a designerului român Andreea Dogaru în cadrul show-ului susținut la FashionTV Festival Brașov. Nyanda a câștigat simpatia publicului din întreaga lume odată cu lansarea piesei „Love is Wicked”, a duo-ului Brick & Lace din care făcea parte. Impresionată de creativitatea și senzualitatea colecției Lilith, cântăreața de muzică reggae a ales să poarte una dintre rochiile de inspirație gotică ale Andreei Dogaru. Nyanda are origini jamaicane și a adus încă de acum 6-7 ani stilul reggae în atenția publicului prin melodiile cântate de Brick & Lace. Acest sound este din nou în trend datorită trupei Major Lazer, care a lansat piese precum „Leon on” sau „Get free”.
Artista se află în plin turneu de promovare a noului single „Outa Control”. Ajunsă în România, frumoasa cântăreață s-a îndrăgostit de colecția Lilith a designerului român Andreea Dogaru și a insistat să urce pe scenă îmbrăcată într-una dintre rochiile sale. Mai mult, artista a avut numai cuvinte de laudă și pentru colecția de rochii de mireasă pe care tânărul designer a prezentat-o în premieră la FashionTV Festival Brașov.
„Este măgulitor faptul că rochiile mele sunt apreciate, să văd cum un artist de renume internațional este atât de încântat de munca mea, satisfacția este cu atât mai mare. Sunt foarte bucuroasă că Lilith continuă să impresioneze și îi mulțumesc Nyandei ca a ales să îmbrace una dintre creațiile mele,” a declarat designerul Andreea Dogaru.
Andreea Dogaru a susținut în cadrul evenimentului FashionTV Festival Brașov două prezentări de modă, una în deschiderea și alta în închiderea a festivalului. Cu această ocazie, designerul a adus pe scenă două dintre cele mai apreciate colecții ale sale: Lilith și prima sa colecție de rochii de mireasă. Total diferite ca stil, cele două privesc frumusețea din perspective contrare: Lilith scoate la iveală senzualitatea și eroticul unei femei, în timp ce rochile de mireasă pun accent pe naturalețea și puritatea sexului frumos.

Andreea Dogaru este unul dintre designerii români cu potențial internațional care a intrat în industria modei în anul 2010. La scurt timp după la lansarea primei colecții, în 2011, Andreea a primit distincțiile „Designerul anului în România” și „Designerul cu cea mai rapidă ascensiune”. Ulterior, în 2013, Andreea Dogaru a primit și premiul pentru „Cel mai bine cotat designer român” iar în 2014 a fost desemnată din nou ca fiind „Designerul anului”.

De-a lungul timpului, personalități precum Teo Trandafir, Adelina Pestrițu, Claudia Neghina sau fetele de la Amadeus, dar și artiști internaționali precum actrițele Erika Eleniak și Michelle Rodriguez au îmbrăcat haine realizate de Andreea Dogaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava