La finele săptămânii trecute la Piteşti a avut loc concursul de selecţie pentru Balcaniada de Cros. În urma unor curse deosebite, Andreea Doroftei de la CSM Suceava şi Dorin Andrei Rusu de la CSM Dorna Vatra Dornei au reuşit să prindă câte un loc în cadrul lotului naţional al României care va participa la Balcaniadă.
Elevă a Liceului Tehnologic nr.1 din Câmpulung Moldovenesc, Andreea Doroftei a câştigat fără probleme competiţia junioarelor I terminând cei 4.000 de metri ai cursei cu un avans liniştitor faţă de a doua clasată. Sportiva suceveană este pregătită la CSM Suceava de antrenoarea Erzilia Ţâmpău.


Şi Andrei Dorin Rusu a realizat o performanţă remarcabilă, sportivul antrenat la CSM Dorna Vatra Dornei de Cristian Prâsneac trecând primul linia de sosire după cei 6.000 de metri ai cursei.
Peste aproximativ trei săptămâni, Andreea Doroftei şi Dorin Andrei Rusu vor participa la Balcaniada de Cros care va avea loc în Serbia şi în funcţie de rezultatele obţinute acolo se pot califica la Campionatele Europene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava