Concert pascal
MOPAN Suceava

31 august, ultima zi oficială de vară, are o însemnătate aparte pentru familia Andreei Esca, căci este data în care vedeta PRO TV a devenit mamă. În viața ei și a soțului său a apărut atunci Alexia, notează click.ro.

Andreea Esca a povestit, pe site-ul revistei pe care o conduce, AlistMagazine, despre orele premergătoare momentului în care a devenit mamă, sfârșitul verii anului 2000. Ziua a început încă de dimineață cu o vizită la medic, Andreea fiind convinsă că durerile i se trăgeau de la mâncarea de cu o seară înainte. Medicul i-a dat vestea că aceea va fi ziua în care-și va cunoaște fiica, iar totul s-a desfășurat apoi la foc automat, astfel că Alexia Margot și-a cunoscut părinții în jurul prânzului, la ora 13.10. Prima persoană pe care Esca a văzut-o când s-a trezit din anestezie a fost colegul Cătălin Radu Tănase, care venise să o viziteze, iar mai apoi a avut loc mult așteptata întâlnire cu Alexia, care și-a speriat puțin mama: avea doar 2.560 gr, conform sursei citate. Soțul Alexandre Eram, emoționat până la lacrimi, filmase operația.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-esca-despre-ziua-care-devenit-mama-cand-m-am-trezit-l-am-vazut-pe-catalin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava