MOPAN Suceava

Invitată la Europa FM in Ajun într-o ediție de colecție a emisiunii ”Deșteptarea” cu Vlad Petreanu și George Zafiu, Andreea Esca a povestit despre Crăciunul din copilăria sa, dar și despre lupta din bucătărie până a învățat să gătească preparate de sezon, scrie click.ro.

Una dintre întâmplările povestite i-a făcut pe Vlad și George să râdă în hohote și are legătură cu fugitul de acasă.

”Aveam până în 6 ani și am plecat cu o colegă de la grădiniță, cu ea și cu bunica ei și n-am spus nimănui. Și tata a venit să mă ia de la grădiniță și nu m-a mai găsit. M-au căutat și m-au descoperit în fața blocului acestei fetițe, m-au dus acasă și m-au certat foarte tare: «Îți place să stai pe străzi, pleci, nu vrei să stai acasă? Bine!” și m-au scos pe hol și mi-au închis ușa. Am rămas în fața ușii, pe preș, și-mi aduc aminte că am stat ce am stat și m-am gândit să plec – să nu plec și până la urmă am bătut la ușă. Ei au deschis ușa crezând că o să plâng, o să zic ceva de iertare și m-au auzit spunând», aș vrea să-mi dați și pantofii că mi-ați dat în papuci și nu pot să plec așa afară”, a mărturisit prezentatoarea Știrilor Pro TV, Andreea Esca care este și gazda emisiunii La Radio de la Europa FM, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-esca-dezvaluiri-ajun-cand-eram-mica-fugeam-de-acasa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava