Concert pascal
MOPAN Suceava

Deşi a avut o perioadă de pauză, Andreea Mantea nu poate sta departe de camerele de filmat. Bruneta a acordat reporterilor Click! un interviu în care vorbeşte de-spre revenirea “pe sticlă”, dar şi despre viaţa personală.

Ai avut o mică pauză de tv până să revii la Kanal D. Cum a fost reîntoarcerea?

Am avut o pauză de o lună şi jumătate. Televiziunea face parte din viaţa mea de mai bine de zece ani, nu aş fi putut să stau prea mult timp departe de acest mediu. Aşa m-am obişnuit şi îmi place ceea ce fac. Am emoţii. Mă bucur că încă le mai am, pentru că sunt constructive şi sunt frumoase.

Cum te împarţi între televiziune şi casă?

Am ajuns să îmi fac un program destul de strict. Nu este un program echilibrat. Chiar dacă am ajutor, tot încerc să stau mai mult pe acasă, pe lângă David. Şi chiar dacă renunţ la orele mele de somn şi la unele lucruri care mi-ar face plăcere, cum ar fi un masaj, un mers la sală sau o ieşire într-o seară cu prietenii, prefer să stau cu el. În momentul în care va creşte, probabil îl voi lua cu mine. Încerc să fiu şi mamă, şi tată, în acelaşi timp. Unde sunt doi părinţi, sarcinile se împart. Eu nu îmi permit acest “lux”, chiar dacă este mama lângă mine, chiar dacă mă ajută mătuşa mea. Îmi dau seama că nu este OK şi atunci renunţ eu la tot şi îi ofer lui tot timpul pe care îl am. La muncă nu pot renunţa. Dacă muncesc, o fac şi pentru el.

Citește interviul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-mantea-am-renuntat-la-multe-pentru-copilul-meu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava