MOPAN Suceava

Andreea Mantea (29 de ani) n-a avut stare acasă și s-a întors la serviciu din 12 octombrie, pentru a prezenta la Euforia TV show-ul „Dă o șansă dragostei”. Decizia s-a n-a fost, însă, de bun augur. După numai o lună de la startul emisiunii, șefii au concediat-o, potrivit click.ro.

Emisiunea era transmisă în direct timp de trei ore, de luni până vineri, de la 17.00 la 20.00. În platoul, erau invitați oameni obișnuiți care-și doresc să cunoască marea dragoste, care speră să-și întâlnească jumătatea. Dacă lansarea emisiunii a fost făcută cu surle și trâmbițe, decizia de a fi scoasă din grilă era cât pe ce să nu fie remarcată, mai scrie sursa citată.

Dar Andreea Mantea a dezvăluit singură fanilor ce s-a întâmplat, pe contul personal de facebook. Întrebată de o admiratoare de ce nu mai este emisiunea „Dă o șansă dragostei” la tv, bruneta a răspuns: „A fost scoasă din grilă. Dintr-o dată! Asta este! Merg mai departe!”.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-mantea-data-afara-de-la-euforia-tv-declaratii-exclusive

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava