Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei căsnicii are la activ Andreea Marin (46 de ani) și toate trei sfârșite prost! Invitată în emsiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, fosta Zână a „Suprizelor” a dezvăluit care au fost adevăratele motive ale destrămării celor trei mariaje pe care le-a avut. Cel mai greu i-a fost Andreei Marin să admită că a fost înșelată de Ștefan Bănică Jr. cu copia ei mai tănără, Lavinia Pârva, notează click.ro.

Prezentă în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Marin a vorbit deschis despre motivele care au dus la cele trei divorțuri.

Andreea Marin s-a căsătorit prima dată în anul 1995, când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Divorțul însă avea să vină la doar trei ani după ce aceștia și-au jurat iubire veșnică. „În prima relație nu am fost matură, ne-am căsătorit prea tineri. A existat o despărțire de un an și ceva, el a plecat la studii și noi nu am rezistat despărțirii”, a povestit Andreea Marin, la Kanal D, potrivit sursei citate.

A urmat apoi cel mai mediatizat mariaj al vedetei, cel cu Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin şi Ştefan Bănică s-au îndrăgostit în 2005. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau că divorţează. Au împreună o fetiță, pe Violeta, acum în vârstă de 13 ani.

Într-un moment de sinceritare, Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată de Ștefan Bănică junior și că nu i-a fost deloc ușor să accepte trădarea.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-adevarul-despre-cum-fost-inselata-de-stefan-banica-jr-cu-lavinia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava